Energiek en fit voor jouw publiek: gratis e-book

DetoxenopBourgondischeWijze-1024x768

Wanneer ik sprekers vraag of ze graag presenteren dan is het antwoord meestal ‘niet echt maar ik moet het doen voor mijn job en ik besef dat het belangrijk is dus wil ik het leren’. Wanneer ik dan vraag wat ze het ergste vinden aan een presentatie dan krijg ik als antwoord ‘alle ogen die op mij gericht zijn’ en om heel eerlijk te zijn vinden vrouwen dat blijkbaar nog net iets erger. Ik help nu al jaren sprekers om zich meer zelfzeker te voelen door hen te helpen met de opbouw van hun verhaal, door hen te helpen met hun slides en door hen te helpen op vlak van bodylanguage maar ik ben heel blij dat ik er nu nog een dimensie kan aan toevoegen: de innerlijke mens! Hoe goed voel je je in je vel want je straalt dat uit…

Ik begeleid nu al een aantal maanden mensen met detoxen via een 9 dagen kuur. We bouwen op naar de detox, dan volgt een kuur van 9 dagen, en is het ook de bedoeling dat je de gezonde eetstijl blijft volhouden. Reacties die ik tot nu toe kreeg: ‘ik heb nog nooit zoveel energie gehad’, ‘ik ben eindelijk af van mijn suikerverslaving’, ‘ik besef terug wat gezonde voeding is en weet nu wat ik kan eten’, ‘ik kan eindelijk terug een maatje minder dragen’. Maar ik krijg tijdens de detox ook veel vragen naar recepten dus ben ik een foodblog gestart met recepten die tijdens de detox kunnen en andere gezonde recepten en eetweetjes.

Mijn echtgenoot (die zelf de detox deed) heeft nu 21 recepten in een e-book gegoten omdat hij zelf de recepten bijzonder lekker vindt ;-). Het zijn bovendien naar mijn mening eenvoudige recepten die je snel kan klaarmaken. Je kan het e-book hier gratis downloaden en wie weet sta je straks heel strak in het pak en fit voor jouw publiek en ga je er nog van genieten ook ;-)

http://www.smileyfood.be/e-book/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>