Zorg voor een flexibele structuur

Gisteren kreeg ik een heel leuke mail van iemand die ik onlangs coachte voor zijn presentatie. Hij bedankte mij omdat de presentatie zo goed verlopen was maar wel in het bijzonder omdat ik hem een flexibele structuur had aangeraden want zijn presentatie was net voor het spreken ingekort tot 10 minuten spreektijd. Als structuur hebben we het piramide principe gebruikt en ik raad dat aan voor elk soort presentatie omdat de boodschappen er veel duidelijker uitkomen. Tevreden publiek dus, tevreden klant en tevreden coach :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>